CAR Invatamant Braila

Cum devin membru

Criterii de eligibilitate membri

Pentru a deveni membru al organizatiei noastre, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

  • sa ai varsta minima de 18 ani
  • sa completezi formularul de cerere de inscriere, precum si declaratia de consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • totodata, este necesar sa atasezi o copie a actului de identitate pentru a ne asigura ca informatiile sunt corecte si ca esti eligibil pentru a deveni membru al organizatiei noastre.

Aceste cerinte sunt menite sa asigure transparenta si securitatea in ceea ce priveste informatiile personale ale membrilor nostri, precum si pentru a ne asigura ca toti membrii nostri indeplinesc criteriile necesare pentru a beneficia de serviciile noastre financiare.

Participarea la fondul social

  • Taxa de inscriere (aportul membrului) – 15 lei;
  • Suma minima pentru depunere lunara – 10 lei;
  • Suma maxima a depunerilor lunare – 500 lei.

Te asteptam in comunitatea CAR Invatamant Braila pentru a fi parte din actiunea de solidaritate,  ajutor reciproc si beneficii egale pentru membri.

Calculator rate

Dobanda platita pe an:
Dobanda nominala:
DAE:
Rata lunara:
Dobanda total platita:
Total de plata:
Simularea are caracter informativ, pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Braila si sucursalele din Gropeni, Baraganul, Tufesti si Insuratei
Contact Icon
CAR Invatamant Braila - imprumuturi rapide pentru membri | Devino membru CAR invatamant Braila si beneficiezi de imprumuturi rapide cu dobanda avantajoasa si fara comisiooane. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles